ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑ - ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑ - ΒΙΝΤΕΟ ΓΑΜΟΥ - STUDIO PHOTOGRAPHY LARISA - ΛΙΑΠΤΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Διεύθυνση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ Διεύθυνση: ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ 2 Τ.Κ. - ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ Τ.Κ.: 41222
Περιοχή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ Περιοχή: Λάρισα Κατηγορία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ
Τηλέφωνο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ Τηλέφωνο: 6944944571 Fax - ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ Fax: -
Κινητό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ Κινητό: - E-mail - ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ E-mail:
Υπεύθυνος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ Υπεύθυνος: ΛΙΑΠΤΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ Ιστοσελίδα:
Η Κατερίνα Λιάπτσιου σπούδασε στη σχολή φωτογραφίας ΑΚΤΟ και εργάστηκε ως φωτορεπόρτερ για περισσότερο από δέκα χρόνια σε καθημερινή εφημερίδα της Λάρισας. Συνεργάστηκε με έντυπα και ειδησεογραφικά πρακτορεία σ’ ολόκληρη την Ελλάδα. Φωτογραφίες της έχουν δημοσιευθεί σε έντυπα, τουριστικούς οδηγούς, λευκώματα κλπ. Έχει στο ενεργητικό της ατομικές εκθέσεις, μεταξύ των οποίων στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, του Δήμου Χαϊδαρίου, το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας κ.α. Έργα της φιλ...
Επισκέπτες: 8043

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑ - ΒΙΝΤΕΟ ΓΑΜΟΥ - STUDIO PHOTOGRAPHY LARISA - ΛΙΑΠΤΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑ - ΒΙΝΤΕΟ ΓΑΜΟΥ - STUDIO PHOTOGRAPHY LARISA - ΛΙΑΠΤΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Η Κατερίνα Λιάπτσιου σπούδασε στη σχολή φωτογραφίας ΑΚΤΟ και εργάστηκε ως φωτορεπόρτερ για περισσότερο από δέκα χρόνια σε καθημερινή εφημερίδα της Λάρισας. Συνεργάστηκε με έντυπα και ειδησεογραφικά πρακτορεία σ’ ολόκληρη την Ελλάδα. Φωτογραφίες της έχουν δημοσιευθεί σε έντυπα, τουριστικούς οδηγούς, λευκώματα κλπ. Έχει στο ενεργητικό της ατομικές εκθέσεις, μεταξύ των οποίων στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, του Δήμου Χαϊδαρίου, το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας κ.α.

Έργα της φιλοξενούνται στις παιδιατρικές κλινικές του Πανεπιστημιακού και του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, καθώς και στο τμήμα αιμοδοσίας του ΠΓΝΛ.

Ασχολείται με τη φωτογραφία γάμου και βάπτισης και έχει ιδιαίτερη αγάπη στο παιδικό πορτρέτο. Το studio της είναι στην Πατρόκλου 2 στο κέντρο της Λάρισας.